fbpx

Diensten

Social Media Beheer 

Anno 2019 is het een must om een goedgevulde en actuele social media feed te hebben. Dit geldt voor zowel Instagram, Facebook als voor Linkedin. Brand Content voorziet jouw bedrijfskanaal van leuke, creatieve, actuele en informatieve content. Wil je dat jouw bedrijfskanaal een professionele uitstraling krijgt met passende content en wil je het beheer van je social media kanalen uit handen geven? Neem contact op en ik vertel je er graag meer over!

Verlengstuk van de (online) marketing 

Vragen als ‘Hoe krijgen we dit nieuwe product onder de aandacht bij onze klanten?’ of ‘Wat moeten we doen om dit evenement tot een succes te maken?’ klinkt mij als creatieve marketeer als muziek in de oren. Als verlengstuk van jouw marketingafdeling denk ik graag mee over marketing gerelateerde vraagstukken. Al vanaf een paar uur in de week kun je als bedrijf gebruik maken van de diensten van Brand Content. Door het beheer van je social media kanalen uit handen en te geven en door Brand Content mee te laten denken over specifieke marketingacties en/of campagnes. Bekijk hier reviews.

Website bouwen

Regelmatig posten op je social media kanalen mét een URL naar je website is goed voor je Google ranking resultaten. Op deze manier ziet Google namelijk dat je traffic naar je website genereert en dus heeft dit effect op de zoekresultaten positie. Maar als je ontevreden bent over je website dan is dit natuurlijk een gemiste kans. Brand Content bouwt je volledige website en voorziet deze van visuele en tekstuele content.

Tekstuele en visuele content

Organiseert jouw bedrijf binnenkort een spetterend evenement en wil je daar een leuke blog over (laten) schrijven? Of ben je op zoek naar een freelancer die wekelijks of maandelijks de nieuwsbief voor jouw klanten verzorgt? Zoek niet verder, ik help je graag! Eerst liever wat voorbeelden lezen? Op deze pagina lees je een aantal van mijn blogs.