fbpx

Reviews

Gerben van Gaalen
Sales Manager Nefkens Oost B.V.

“Vanuit mijn rol als Salesmanager heb ik intensief samengewerkt met Marjolijn als marketeer binnen Nefkens-Oost. Als ik terugdenk aan onze samenwerking komen er een paar woorden steeds terug:
Enthousiast: geen idee te gek, geen opdracht te groot hoe uitdagend ook altijd enthousiast (te krijgen).
Out of the box: Marjolijn durft verder te denken dan alleen het geijkte. Komt met ideeën die anders dan anders zijn.
Gestructureerd: Een deadline bij Marjolijn neerleggen betekent voor de opdrachtgever rust! Het komt goed!
Organiseren: We hebben meerdere grote events gedaan tijdens onze periode van samenwerking. Projecten met soms grote complexiteit maar deze zijn altijd een succes geworden mede dankzij Marjolijn.

Fijne collega: Alle bovenstaande dingen zijn mijn inziens niks waard als je niet prettig bent om mee samen te werken. En dat is het met Marjolijn wel. Sociaal als kan, zakelijk als moet.”

Joost Hamming
Eigenaar van De Kabath in Apeldoorn

“Samen met Marjolijn heb ik aan een project mogen werken waarbij een goed doel centraal stond. Zij heeft hierbij voor mij bewezen dat ze veel kennis heeft van marketing en communicatie, weet wat er speelt in de markt en hoe je die moet bereiken. Wanneer zij een doel voor ogen heeft, gaat ze hier volledig voor en blijft zich inzetten. Niet alleen voor of tijdens maar ook na het project handelt ze alles naar volle tevredenheid af.”

Ingo Klieverik
Sales Manager Auto Palace Groep

“Bij Nefkens Oost B.V. en bij Auto Palace heb ik zo’n 2 jaar met Marjolijn samengewerkt. Ik ken haar als een creatieve, enthousiaste en hardwerkende collega. Vooral het creatieve vlak gaat haar erg goed af. De diverse evenementen, online en- offlinemarketingcampagnes en shows die ze destijds heeft georganiseerd verliepen vlekkeloos. Kortom, Marjolijn is een creatieve marketeer waar je met een gerust hart je online marketingcampagne(s) aan over kan laten.”

Albert Schoemaker
Manager Operations Vue Cinemas

“Van het type ‘Marjolijn’ zijn er niet zo heel erg veel. Intelligent, analyserend, motiverend, hard werkend. Niet zeuren, maar poetsen! Ik heb jaren bijzonder prettig met haar gewerkt. Ik zou het zo weer doen!”